Om oss

 

Varannan Krona AB startades 2015.

Den stora framfarten för oss grundar sig i att Varannan Krona sänker sina intäkter för att höja era. Detta för att varje klass, lag och grupp ska behålla mer än vad de tidigare har gjort hos andra aktörer på marknaden.

Grundidén ligger i att hjälpa barn och ungdomar till att behålla mer för sina insatser vid en klass-, lag- eller gruppförsäljning. Strävan och målet är att bli det företag ni kommer vilja använda er av nästa gång ni vill starta en försäljning för att tjäna pengar.

Europatillverkade produkter gör att vi har snabba leveranser och en hög kvalité på samtliga produkter.
Varannan Krona har en bra och säker kontakt med sin leverantör som bidrar till en seriös och tillförlitlig relation, det är en liknande relation som VK alltid strävar efter att uppnå tillsammans med dig som kund.

 

Vårt ansvar

  • VK ser till att ni känner er säkra genom hela processen.
  • VK garanterar att alltid finnas tillgängliga för er.
  • VK förbinder sig att leverera beställda varor.
  • VK kommer aldrig lämna ut personuppgifter till tredje part.

 

Family putting their hands together

 


Vårt team

 

Jim snygg
VD

Bild inom kort.

Tel: 08-408 010 31
E-mail: jim@varannankrona.se

Jim med framgångsrikt företagande både i och utanför Sveriges gränser började med fotbollen redan i tidig ålder. Efter spel i bla. Pojkallsvenskan avslutades karriären i sena tonåren.

Läs mer

”Glädjen som jag får ut av att kunna göra nytta i samhället genom min passion för idrotten och dess utveckling det innebär för ungdomarna är för mig den största drivkraften jag någonsin kan tänka mig”

Rasmus Brolin
Driftchef

Bild inom kort.

Tel: 08-408 010 32
E-mail: rasmus@varannankrona.se

Innebandy och fotboll är något som varit en stor del i Rasmus liv. Arbete i grupp är enligt honom en nyckel till framgång som kan höja bra insatser till utmärkt utförda försäljningsperioder om man har rätt inställning.

Läs mer

"Att få hjälpa ungdomar med deras utveckling är något jag brinner för. Dem är vår framtid och att nu få möjlighet att jobba med detta får mig att känna mig mer än delaktig i framtidens Sverige."

Joel Götz
Försäljningschef

Bild inom kort.

Tel: 08-408 010 30
E-mail: info@varannankrona.se

Joel med bla 4 SM-guld som innebandymålvakt var prislovad till att ta sig till den absoluta toppen i sporten. Det han än idag grämer sig över är att han aldrig lyckades vinna Storvretaguldet innan hjälmen lades på hyllan.

Läs mer

"För mig har idrotten alltid betytt otroligt mycket. Vänner, framgång och tron på att lyckas är något jag tagit med mig i min civila karriär och som hjälpt mig mycket med vem jag är idag, idrotten är så mycket mer än bara en boll och framgång, det blir en livsstil"

Matilda Jacobsson
Account manager

Bild inom kort.

E-mail: matilda@varannankrona.se

Matilda som brinner för sitt stora intresse dans har tidigare varit rankad 1a i Sverige samt varit både danslärare och danscoach. Deltagit i bla. EM samt VM. Tidigare arbetat inom försäljning och kundvård.

Läs mer

”Egna ord inom kort.”

Oliver Frykman
Account manager

Bild inom kort.

E-mail: oliver@varannankrona.se

Oliver är en person som älskar idrott. Hans passion för innebandy och fotboll har gett honom mycket i livet. Med en insikt i hur svårt det kan vara för lagen att ta sig till diverse cuper eller träningsläger så vill han ägna sig åt att hjälpa dagens ungdomar att nå utveckling och framgång.

Läs mer

"Alla ska få möjligheten att nå dit de vill, oavsett vilken sport, grupp eller ålder man tillhör."

Dennis Popperyd Larsson
Account manager

Bild inom kort.

E-mail: dennis@varannankrona.se

Dennis är en entreprenör när det gäller idrott och är projektledare för en rad olika event. Han har också varit tränare inom framförallt innebandyn i 10 år. Dennis "innebandyprofessorn" driver också en av Sveriges största innebandybloggar.

Läs mer

"Egna ord inom kort."